Americká kapela OneRepublic predstavila skladbu A.I.

NETKY.SK • 1 Október 2016, 18:42 • 2 min
Americká kapela OneRepublic predstavila skladbu A.I.

BRATISLAVA - Americká pop-rocková kapela OneRepublic predstavila novú skladbu s názvom A.I. Nahrávka vznikla v spolupráci s anglickým hudobníkom Peterom Gabrielom a je už štvrtou ukážkou z ich očakávaného albumu Oh My My.

slovakia

left justify in out

Ten bude mať 16 piesní a na trh sa dostane 7. októbra. Novinka je dostupná na viacerých digitálnych platformách ako napríklad na službách YouTube, Spotify či portáli iTunes.


Formácia OneRepublic vznikla v roku 2003 a momentálne ju tvoria Ryan Tedder (spev), Zach Filkins (gitara), Brent Kutzle (basgitara), Drew Brown (gitara a klávesy) a Eddie Fisher (bicie). Preslávili sa prvým singlom Apologize, s ktorým dobyli singlové rebríčky v Kanade, Nemecku či Austrálii. Tento hit im priniesol aj nomináciu na Grammy. Skladba sa nachádza na debutovej štúdiovke Dreaming Out Loud (2007), po ktorej vydali albumy Waking Up (2009) a Native (2013). Druhú nomináciu na Grammy získali vďaka skladbe If I Lose Myself (feat. Alesso).

Tracklist albumu OneRepublic – Oh My My:
01 Let's Hurt Tonight
02 Future Looks Good
03 Oh My My (feat. Cassius)
04 Kids
05 Dream
06 Choke
07 A.I. (feat. Peter Gabriel)
08 Better
09 Born
10 Fingertips
11 Human
12 Lift Me Up
13 NbHD (feat. Santigold)
14 Wherever I Go
15 All These Things
16 Heaven



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies