Americká hip-hopová skupina Onyx vystúpia v Prahe

NETKY.SK • 9 Január 2017, 09:03 • 2 min
Americká hip-hopová skupina Onyx vystúpia v Prahe

PRAHA - Americká hip-hopová skupina Onyx sa predstaví vo štvrtok 2. februára v pražskom klube Rock Café. Ide o náhradný termín koncertu, ktorý sa mal pôvodne uskutočniť 5. novembra.

slovakia

left justify in out

Onyx následne absolvujú dva koncerty vo Švajčiarsku, jeden v Taliansku a dva v Nemecku. Koncom februára ich potom čakajú štyri vystúpenia v Rusku.


Onyx vznikli v roku 1988 v New Yorku v zložení Fredro Starr, Sonny Seeza a Big DS, pričom neskôr sa k nim pridal aj Sticky Fingaz. Debutovali o päť rokov neskôr albumom Bacdafucup, no po jeho vydaní skupinu opustil Big DS, ktorý sa chcel venovať sólovej kariére. Zvyšní traja členovia následne vydali štúdiovky All We Got Iz Us (1995), Shut 'Em Down (1998), Bacdafucup Part II (2002), Triggernometry (2003) a kompilácie Cold Case Files: Murda Investigation (2008) a Cold Case Files Vol. 2 (2012). V roku 2014 vydali hneď dva albumy - Wakedafucup a Turndafucup, na ktoré nadviazali o rok neskôr Against All Authorities EP. Tieto tri nahrávky však nahrali už iba Fredro Starr a Sticky Fingaz, ktorí tento rok plánujú uviesť na trh spoločný album s holandskou skupinu Dope D.O.D. s názvom Shotguns In Hell.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies