Americká herečka Lindsay Lohan dnes nastúpila do väzenia

NETKY.SK • 21 Júl 2010, 07:39 • 2 min
Americká herečka Lindsay Lohan dnes nastúpila do väzenia

Americká herečka Lindsay Lohan dnes nastúpila do väzenia

slovakia

left justify in out

img

Hviezdička amerického šoubiznisu, herečka a speváčka Lindsay Lohan (24) nastúpila dnes do výkonu trestu. Niekoľko minút pred stanoveným termínom ju vozidlo priviezlo až tesne k vchodu do budovy a tak malo množstvo prítomných fotoreportérov a kameramanov iba sekundy na zvečnenie tejto chvíle.
      Lindsay Lohanovú odsúdili 6. júla na 90 dní väzenia za to, že porušila podmienky svojho podmienečného trestu za konzumáciu alkoholu. Mladá herečka sa vtedy v súdnej sieni rozplakala, keď sudkyňa Marsha Revelová oznámila verdikt.
       Navyše musí Lindsay absolvovať trojmesačné liečenie v rehabilitačnej klinike. V uplynulom týždni sa odobrala dobrovoľne do špecializovaného zariadenia Pickford Lofts v západnom Hollywoode, ktoré po drogovej smrti svojho syna zriadil svojho času jej právny zástupca Robert Shapiro.
      Filmová hviezda sa v júni vyhla trestu, keď jej zástupcovia poslali časť kaucie, stanovenej na 200.000 dolárov (158.995 eur). Trest jej hrozil za to, že náramok na monitorovanie alkoholu z potu signalizoval konzumáciu alkoholu po odovzdávaní filmových cien MTV v Los Angeles. Tento náramok nosila herečka a speváčka od začiatku roka v dôsledku podmienečného trestu za opakované riadenie motorového vozidla pod vplyvom alkoholu.
      Očakáva sa, že Lindsay Lohan nebude musieť stráviť za mrežami celých 90 dní, pretože pri súčasnej preplnenosti väzenských zariadení si v nich osoby potrestané za stredne ťažké delikty odpykajú obvykle iba štvrtinu trestu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies