Americká herečka Susan Sarandon bude mať vnučku

NETKY.SK • 8 Marec 2014, 11:37 • 2 min
Americká herečka Susan Sarandon bude mať vnučku

LOS ANGELES - Americká herečka Susan Sarandon bude mať vnučku. Jej dcéra Eva Amurri, ktorá je vydatá za futbalového komentátora Kyla Martina, oznámila pohlavie očakávaného bábätka prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter vo štvrtok 6. marca.

slovakia

left justify in out

"Kto vládne svetu? DIEVČATÁ!" napísala 28-ročná budúca matka k fotografii dvoch párov dievčenských topánok.

 

O tom, že je tehotná, informovala rovnako prostredníctvom Twitteru ešte vo februári. "Krásneho Valentína mojej láske, hrdinovi, otcovi môjho budúceho dieťaťa. Milujem ťa," uviedla Amurri. Jej matka na správu reagovala tiež prostredníctvom sociálnej siete. "Som nadšená, že do nášho rodu pribudne ďalší člen. Ďakujem Eva a Kyle. Teším sa, že budem starou mamou," napísala Sarandon. 

 

Susan Abigail Sarandon sa počas 45-ročnej hereckej kariéry objavila v desiatkach filmov a seriálov. Za stvárnenie Helen Prejean vo filme Mŕtvy muž prichádza (1995) získala Oscara. Na konte má tiež štyri nominácie na toto ocenenie a ďalších osem nominácií na Zlatý glóbus. Medzi najznámejšie filmy herečky patria: The Rocky Horror Picture Show (1975), Čarodejnice z Eastwicku (1987), Thelma a Louise (1991), Klient (1994), Druhá alebo prvá (1998), Kdekoľvek, len nie tu (1999), Alfie (2004), Wall Street: Peniaze nikdy nespia (2010) alebo Atlas mrakov (2012). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies