Americká herečka Scarlett Johansson sa tajne vydala

NETKY.SK • 2 December 2014, 08:57 • 2 min
Americká herečka Scarlett Johansson sa tajne vydala

BRATISLAVA - Americká herečka Scarlett Johansson sa pred niekoľkými týždňami tajne vydala za francúzskeho novinára Romaina Dauriaca.

slovakia

left justify in out

Magazínu Us Weekly to potvrdil úradník z Granite County v Montane. Obrad, ktorý viedol Richard J. Miller, sa podľa neho konal 1. októbra na ranči v meste Philipsburg. Informácie o tom, že sa 30-ročná rodáčka z New Yorku vydala, priniesol medzi prvými magazín Page Six, ktorý je prílohou denníka New York Post. Nemenovaný zdroj sa pre časopis vyjadril, že dvojica sa tajne zosobášila krátko po narodení ich dcéry Rose Dorothy, ktorá prišla na svet v septembri. "Držali to v tajnosti, pretože chceli mať súkromie," vyjadril sa anonym. Johansson sa navyše 18. novembra ukázala v New Yorku na galavečere na pomoc obetiam hurikánu Sandy s obrúčkou vykladanou diamantmi, ktorú mala na prste pod výrazným snubným prsteňom. 

 

Herečka a novinár sa zasnúbili vlani v septembri a v marci potvrdili, že spolu čakajú dieťa. Na verejnosti sa viackrát vyjadrili, že sa chcú vziať, presný dátum však držali v tajnosti. Pre Johansson je to už druhé manželstvo. V rokoch 2008 - 2011 bola vydatá za kanadského herca Ryana Reynoldsa, ktorý v súčasnosti tvorí pár s Blake Lively. 

 

Scarlett Johansson debutovala v roku 1994 vo filme North. Následne si o tri roky neskôr vyslúžila nomináciu na Independent Spirit Award za herecký výkon v hlavnej úlohe drámy Manny & Lo (1996). Medzinárodne známou sa však stala až vďaka romantickej dráme Zaklínač koní (1998), v ktorej si zahrala po boku Kristin Scott Thomas a Roberta Redforda. Za výkony vo filmoch Stratené v preklade (2003), Dievča s perlou (2003), Pieseň lásky samotárky (2004) a Match Point - Hra osudu (2005) si vyslúžila nominácie na Zlatý glóbus. Známa je aj zo snímok Dokonalý trik (2006), Čierna Dahlia (2006), Vicky Cristina Barcelona (2008), Kráľova priazeň (2008), Nie je z teba až tak paf (2009), Iron Man 2 (2010), Kúpili sme ZOO (2011), Avengers: Pomstitelia (2012) alebo Lásky Dona Jona (2013). V tomto roku sa objavila v komédii Chef, komiksovke Captain America: Zimný vojak a akčnom sci-fi Lucy. Johansson má od roku 2012 hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona