Americká herečka Alanna Masterson sa stala matkou, hovorí sa o dievčatku

NETKY.SK • 13 November 2015, 09:08 • 2 min
Americká herečka Alanna Masterson sa stala matkou, hovorí sa o dievčatku

BRATISLAVA - Americká herečka Alanna Masterson a jej partner Brick Stowell majú prvé spoločné dieťa. Dvadsaťsedemročná rodáčka z newyorského Long Islandu potvrdila radostnú správu prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu, na ktorej sa bozkáva s priateľom.

slovakia

left justify in out

"Dokázali sme to," napísala k záberu. Stowell pritom minulý týždeň zverejnil fotku, na ktorej je v nemocničnom oblečení. Masterson sa v nedeľu taktiež podelila s fotografiou, na ktorej leží. "Už niekoľko dní nespím," uviedla k fotke. Rodičia zatiaľ nepotvrdili pohlavie ani meno bábätka, no podľa informácií portálu Dailymail.com sa dvojici minulý týždeň narodilo dievčatko, ktorému dali meno Marlowe.


Alanna Masterson je známa najmä ako Tara Chambler zo seriálu Walking Dead (2010), v ktorom účinkuje od roku 2013. Objavila sa aj v seriáli First Day (2010). Okrem toho má za sebou najmä epizódne úlohy v niekoľkých televíznych projektoch, predstavila sa tiež v dráme Peach Plum Pear (2011).

 

 

We did it. @brickstowell 😍

Fotka uverejnená používateľom Alanna Masterson (@lucytwobows),

 

Been awake for days. 🍼🍼

Fotka uverejnená používateľom Alanna Masterson (@lucytwobows),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona