Americká firma vyvinula najvražednejší náboj

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 07:56 • 2 min
Americká firma vyvinula najvražednejší náboj

LAS VEGAS – Akoby guľky neboli už dostatočne smrteľné, jedna americká firma ich spravila ešte nebezpečnejšie.

slovakia

left justify in out

Náboj sa volá Radikálne invazívny projektil (Radically Invasive Projectile, skrátene R.I.P.). Ide o jeden náboj, ktorý sa skladá z ôsmich častí, z ktorých každá ide po vniknutí do tela iným smerom. Zjednodušene, je to akoby niekto strelil človeka deväťkrát.

 

img

 

Táto malá vražedná guľka bolo predstavená v Las Vegas a jej tvorcovia chcú, aby ich produkty kupovali policajti a americká verejnosť, ktorá vlastní zbrane.

 

 

Prezident vývoja spoločnosti G2 Cliff Brown je zo svojho produktu veľmi nadšený. „Náboj je navrhnutý tak, aby vyradil všetky dôležité orgány. Vyvinuli sme náboj, ktorý bude účinný proti narušiteľom domov. Je veľa príbehov, keď sa žena snaží zastaviť násilníka a musí vystreliť päť alebo šesťkrát a stále ide po nej. Chceli sme vytvoriť efektívny náboj, ktorý zastaví človeka na jeden raz,“ povedal Cliff Brown.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona