Americká ambasáda varovala pred dnešným letom z Guyany do USA!

NETKY.SK • 10 Február 2014, 07:06 • 2 min
Americká ambasáda varovala pred dnešným letom z Guyany do USA!

GEORGETOWN - Americká ambasáda v Guyane varovala, že dostala nepotvrdenú informáciu o hrozbe adresovanej lietadlám regionálnej leteckej spoločnosti, ktoré majú dnes odletieť z tejto juhoamerickej krajiny do USA.

slovakia

left justify in out

Ambasáda odporučila všetkým americkým občanom v Guyane, aby až do stredy zmenili svoje cestovné plány, ak chceli letieť domov s leteckou spoločnosťou Caribbean Airlines.
      

Strohé varovanie zverejnila ambasáda na svojej webovej stránke. Predstaviteľ leteckej spoločnosti Caribbean Airlines povedal, že posilnili svoje bezpečnostné opatrenia.
      

V roku 2007 bol bývalý poslanec guyanského parlamentu, naturalizovaný občan USA, jedným zo štyroch ľudí, ktorí boli odsúdení za účasť na komplote skupiny militantných moslimov bombardovať zápalnými bombami Medzinárodné letisko J.F.Kennedyho v New Yorku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies