Prvá časť kombinácie pre Štuhecovú, Američanky odmietli súťažiť

NETKY.SK • 24 Február 2017, 13:18 • 2 min
Prvá časť kombinácie pre Štuhecovú, Američanky odmietli súťažiť

Crans Montana - Americké lyžiarky na čele s líderkou celkového poradia Svetového pohára Mikaelou Shiffrinovou a Lindsey Vonnovou sa odhlásili zo superkombinácie v Crans Montane.

slovakia

left justify in out

Svoj krok odôvodnili nebezpečnými podmienkami, ktoré v piatok vládli vo švajčiarskom stredisku. Kombinačný super-G museli na hodinu prerušiť po tom, ako Slovinka Ilka Štuhecová, Francúzka Tessa Worleyová a Švajčiarka Denise Feierabendová spadli na tom istom mieste.

 

"Čo je veľa, to je moc. Dnes v Crans Montane nebudem pretekať, pretože je to príliš nebezpečné," napísala Vonnová na twitteri. Štuhecová s Worleyovou sa postavili na opakovaný štart a Slovinka zajazdila najrýchlejší čas. Pre Feierabendovú sa preteky skončili, zo svahu ju odniesli na nosidlách so zranením kolena. 

 

Svetový pohár v alpskom lyžovaní 2016/2017 - Crans Montana (Švaj.):

Alpská kombinácia žien - super G: 1. Ilka Štuhecová (Slovin.) 1:10,50 min, 2. Federica Brignoneová (Tal.) +0,52 s, 3. Michaela Kirchgasserová (Rak.) +0,69, 4. Marie-Michele Gagnonová (Kan.) +1,14, 5. Priska Nuferová (Švaj.) +1,15, 6. Maruša Ferková (Slovin.) +1,21

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies