Američanka žaluje aerolínie, pretože ju donútili utopiť škrečka

NETKY.SK • 9 Február 2018, 07:14 • 2 min
Američanka žaluje aerolínie, pretože ju donútili utopiť škrečka

MIAMI – Žena z Floridy musela na výzvu letiskového personálu utopiť svojho domáce maznáčika, aby mohla odletieť z Miami na naliehavé lekárske vyšetrenie.

slovakia

left justify in out

Trpaslíčieho škrečka musela Belen Aldecoseaová podľa listu Miami Herald spláchnuť do letiskového záchoda. Teraz sa chce s leteckou spoločnosťou súdiť. Belen je rozhorčená pretože si informáciu potvrdila telefonicky a letecká spoločnosť jej povedala, že malé zvieratá sú na palube tolerované. Keď sa však dostavila na letisko, bolo všetko inak. Dozvedela sa, že zvieratá sú na palubu nemôžu.

 

Letiskový personál jej odporučil, aby škrečka spláchla do záchoda. Po dlhom a zúfalom vyjednávaní sa žena s plačom podvolila, pretože jej návšteva lekára bola naliehavá. Letecká spoločnosť pripustila, že Aldecoseaová dostala od jej personálu chybnú informáciu. Odmietla však, že by žene odporučili škrečka spláchnuť.  

 

Americké zákony nezakazujú prepravu zvierat, rozhodnutie však ponecháva na leteckých spoločnostiach. Najväčšie aerolinky ako American Airlines, Delta Airlines alebo United Airlines z bezpečnostných a zdravotných dôvodov prepravu zvierat nepovoľujú. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies