Američanka vyhrala jackpot 20 miliónov: Žreb si kúpila len za jeden dolár!

NETKY.SK • 26 Júl 2014, 10:50 • 2 min
Američanka vyhrala jackpot 20 miliónov: Žreb si kúpila len za jeden dolár!

NEW JERSEY – Američanka Sigrid Endreson zo štátu New Jersey vyhrala v miestnej lotérii 20 miliónov sto tisíc amerických dolárov (v prepočte približne 15 miliónov eur).

slovakia

left justify in out

Šťastná víťazka sa o výhru rozdelí so svojou početnou rodinou, pričom peniaze dostane ďalších 16 súrodencov vo veku od 53 do 76 rokov. „Keď som dávala skontrolovať žreb, prístroj mi vydal lístok s oznamom ‘Kontaktujte pokladníka',“ priblížila Endreson momenty, keď sa dozvedela, že je výherkyňou jackpotu. „Pomyslela som si, že som zločinec. Začala som plakať a potom som zavolala sestre, aby po mňa prišla. Spýtala sa ma, čo sa stalo a ja som jej povedala, že som asi vyhrala v lotérii. A skutočne som vyhrala,“ pokračovala Američanka, ktorá za výherný žreb zaplatila jeden dolár. Do lotérie sa podobne ako ďalší členovia jej rodiny zapájala, aby pokračovala v tradícii po zosnulej matke. Peniaze z výhry pomôžu rodine po tom, čo mnohým členom v októbri 2012 zničil domy hurikán Sandy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies