Američanka trpela kurióznym ochorením! Bola alergická na manžela

NETKY.SK • 7 Jún 2017, 15:39 • 2 min
Američanka trpela kurióznym ochorením! Bola alergická na manžela

Ak niekoho nemáte v láske, zvyknete používať slová ako “neznášam”, či “som na neho/ňu alergický”. Práve tieto slová sa Američanke Pilar Olava splnili do bodky.

slovakia

left justify in out

Vtip je však v tom, že Pilar nemala potrebu niekoho nenávidieť. Práve naopak. Bola veľmi šťastná, keď sa vydala za svojho manžela. V krásnom dome začali žiť spoločný život, až kým neprišli zdravotné problémy, ktoré sa u mladej Američanky začali prejavovať.

 

Pilar sa cítila zmätená, dezorientovaná, trpela strnulosťou a dostávala anafylaktické šoky. Lekári jej zistili silnú alergiu. Mala ju takmer na všetko, vrátane vody, jedla a tiež svojho manžela. Jej život sa obrátil hore nohami, pretože nevedela fungovať ako bežní ľudia.

 

Napokon sa však zistilo, že alergiu jej spôsoboval dlhodobý únik plynu v ich dome. Práve ten rozhasil celý jej imunitný systém, ktorý sa obrátil proti nej. Keď už pozná príčinu svojho problému, pomocou kyslíkovej terapie sa dostáva späť do normálnych koľají.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies