Američania vyšlú do Bieloruska mladý výber

NETKY.SK • 19 Apríl 2014, 11:14 • 2 min
Američania vyšlú do Bieloruska mladý výber

COLORADO SPRINGS - Tréner hokejovej reprezentácie USA Peter Laviolette má k dispozícii už osemnásť hráčov pre májové majstrovstvá sveta v bieloruskom Minsku. Na šampionáte sa predstavia zatiaľ hokejisti z ôsmich klubov NHL, väčšinou ide o mladšie ročníky hráčov.

slovakia

left justify in out

Laviolette hľadá do mužstva brankárov, zatiaľ má k dispozícii len vysokoškoláka Connora Hellebuycka. Tím USA sa predstaví v skupine s Bieloruskom, Švajčiarskom, Ruskom, Lotyšskom, Kazachstanom, Fínskom a Nemeckom.

Nominácia hokejistov USA na MS do Bieloruska: 


Brankár: Connor Hellebuyck (UMass Lowell) 
Obrancovia: Matt Donovan (New York Islanders), Jake Gardiner (Toronto), Seth Jones (Nashville), Jake McCabe (Buffalo), Connor Murphy (Phoenix), Jeff Petry (Edmonton), Jacob Trouba (Winnipeg) 
Útočníci: Jimmy Hayes (Florida), Kevin Hayes (Boston College), Colin McDonald (New York Islanders), Andy Miele (Phoenix), Peter Mueller (Kloten, Švaj.), Brock Nelson (New York Islanders), Drew Shore (Florida), Craig Smith (Nashville), Tim Stapleton (Kazaň, KHL/Rus.), Vince Trocheck (Florida)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies