Američania v Riu s golfistami Watsonom, Fowlerom, Reedom a Kucharom

NETKY.SK • 19 Júl 2016, 10:19 • 2 min
Američania v Riu s golfistami Watsonom, Fowlerom, Reedom a Kucharom

COLORADO SPRINGS - Pri návrate golfu na olympijské hry po 112 rokoch bude mať v brazílskom Riu de Janeiro najväčšie zastúpenie tím USA.

slovakia

left justify in out

Američania budú mať z najlepšej svetovej pätnástky v Riu štyroch golfistov - Bubbu Watsona, Rickieho Fowlera, Patricka Reeda a Matta Kuchara a tri golfistky - Lexi Thompsonovú, Stacy Lewisovú a Gerinu Pillerovú. Už bolo medializované, že Američanom na OH nepomôžu v súčasnosti dvaja najlepší mužskí protagonisti tohto športu - Dustin Johnson a Jordan Spieth. Víťaz US Open Johnson necestuje do Ria pre obavy z vírusu zika, dvojnásobný víťaz turnajov Major Spieth sa odhlásil pre všeobecné zdravotné ohrozenie.

 

Na OH 2016 sa v golfe predstaví po 60 mužov a žien. Platí pravidlo, že pokiaľ bude mať krajina vo svetovom renkingu po 11. júli v hornej pätnástke štyroch hráčov, môžu ísť na OH všetci. Inak z každého štátu môžu súťažiť po dvaja golfisti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies