Američania pripravujú remake snímky Nedotknuteľní

NETKY.SK • 31 Marec 2016, 16:15 • 2 min
Američania pripravujú remake snímky Nedotknuteľní

LOS ANGELES - Americká filmová spoločnosť Weinstein Company pripravuje remake úspešnej francúzskej snímky Nedotknuteľní (2011). Scenára nového spracovania životopisnej dramédie sa ujal Paul Feig.

slovakia

left justify in out

Podľa portálu Deadline, ktorý o chystanom projekte informoval, by mala Weinstein Company onedlho ohlásiť aj meno režiséra. Ako tiež portál uviedol, o stvárnení hlavných postáv údajne rokujú americkí herci Bryan Cranston a Kevin Hart.

 

Snímka Nedotknuteľní inšpirovaná skutočnými udalosťami priniesla príbeh o priateľstve medzi ochrnutým aristokratom Phillippom a jeho opatrovateľom Drissom, mladým mužom z chudobnej parížskej štvrte. Driss, ktorého nedávno prepustili z väzenia, chce pôvodne získať iba potvrdenie o hľadaní práce, no nečakane sa stane Phillippovou pravou rukou.

 

Úspešná dramédia si získala pozitívne ohlasy kritiky a vyslúžila si nominácie na Zlatý glóbus a cenu BAFTA či celkovo deväť nominácií na ceny Cézar vrátane tých pre oboch hercov. V roku 2012 si tvorcovia snímky odniesli Zlatého leva pre najlepší zahraničný film. V pôvodnom filme sa v hlavných úlohách predstavili François Cluzet (Philippe) a Omar Sy (Driss), pričom druhý menovaný svoju nomináciu na Cézara napokon na víťazstvo aj premenil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies