Američania ocenili Kaliňáka za boj proti terorizmu

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 18:19 • 2 min
Američania ocenili Kaliňáka za boj proti terorizmu

BRATISLAVA - Minister vnútra Robert Kaliňák dnes vo Washingtone dostal od ministra zahraničných vecí USA Johna Kerryho ocenenie za trvalý prínos v boji proti terorizmu.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA informovala hovorkyňa rezortu vnútra Andrea Dobiášová. "Pre trvalý prínos a výborné výsledky pri presadzovaní medzinárodnej spolupráce boja proti terorizmu. Vaše odhodlanie a obetavosť posilnili americko-slovenskú spoluprácu v oblasti presadzovania práva a boja proti terorizmu a zvýšili aj našu kolektívnu bezpečnosť," znie text na ocenení.

 

Šéf americkej diplomacie ocenil osobný príspevok ministra vnútra k posilňovaniu spolupráce Slovenskej republiky so Spojenými štátmi americkými v rámci globálneho boja proti terorizmu. Kaliňák potvrdil záujem Slovenska aj naďalej udržiavať vysokú úroveň bilaterálnych vzťahov s USA a aj naďalej spolupracovať v oblasti bezpečnosti, zahraničnej politiky a pri boji s korupciou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies