Američania možno špehovali aj Fica!

NETKY.SK • 25 Október 2013, 09:54 • 2 min
Američania možno špehovali aj Fica!

BRATISLAVA - Na Spojené štáty padol tieň podozrenia, keď sa spolková kancelárka dozvedela o údajnom odpočúvaní svojho telefónu. So spolkovou kancelárkou telefonoval v minulosti aj slovenský premiér Robert Fico, píše denník Plus Jeden Deň a dodáva, že je otázne, či môžu mať Američania nahratého aj jeho.

slovakia

left justify in out

"Pán premiér niekoľkokrát telefonoval s Angelou Merkelovou", uviedla hovorkyňa Úradu vlády Beatrice Szabóová. "Nemyslím si, že naši politici sú takí dôležití, aby ich odpočúvala NSA (Národná bezpečnostná agentúra USA)", vraví bezpečnostný analytik Milan Žitný. Konkrétne dôkazy o odpočúvaní nemeckej kancelárky nikde nenašiel. "Toto čo sa deje, vyzerá ako premyslená hra, ako rozhádať spojencov", myslí si. "Nerobme si ilúzie, že to Rusi či Číňania nerobia", dopĺňa. Denník o tom informuje v príspevku s názvom "Špehovali aj Fica?".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona