Američania majú novú Miss: Je ňou Erin Brady (25) z Connecticutu

NETKY.SK • 17 Jún 2013, 13:03 • 2 min
Američania majú novú Miss: Je ňou Erin Brady (25) z Connecticutu

NEW YORK- Novou Miss USA sa v nedeľu stala Miss Connecticut Erin Brady, ktorá porazila 50 konkurentiek. Korunku jej odovzdala vlaňajšia kráľovná krásy Nana Meriwether.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročná Brady sa stane hovorkyňou kampane proti rakovine prsníka a vaječníkov a v rámci charitatívnych akcií bude cestovať po celom svete. Jej osobným cieľom je tiež pomáhať deťom, ktorých rodičia sú závislí od drog alebo alkoholu. Ona sama sa totiž s takýmito prípadmi stretla. "Vyrástla som v rodine, ktorú to ovplyvnilo a myslím si, že je naozaj dôležité pomôcť deťom z rodín, ktoré trpia pre tieto problémy," vysvetlila v rozhovore pre agentúru AP.

Titul prvej vicemiss putoval Miss Alabama Mary Margaret McCord, druhou vicemiss je Miss Illinois Stacie Juris. Do prvej pätnástky sa dostali aj krásky z Texasu, Južnej Karolíny, Kalifornie, Ohia, Louisiany, Pensylvánie, Massachusetts, Severnej Karolíny, Západnej Virgínie, Marylandu, Nevady a Utahu. Minulý rok zvíťazila Miss Rhode Island Olivia Culpo, no keďže sa jej podarilo získať titul Miss Universe, korunka a povinnosti prináležiace Miss USA putovali spomínanej Nane Meriwether. Súťaž krásy Miss Universe, kde bude USA reprezentovať práve Brady, sa uskutoční 9. novembra v Moskve.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona