Američania budú v Riu bez Chrisa Paula

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 11:50 • 2 min
Američania budú v Riu bez Chrisa Paula

LOS ANGELES - Americký basketbalista Chris Paul k dvom zlatým olympijským medailám už ďalšiu nepridá. Jeden z najlepších stredných rozohrávačov na svete sa rozhodol, že sa nebude uchádzať o miestenku v reprezentácii USA na augustových hrách v brazílskom Riu de Janeiro.

slovakia

left justify in out

"Telo mi navráva, aby som čas medzi sezónami využil ináč," uviedol exkluzívne pre Sports Illustrated 30-ročný dirigent hry Los Angeles Clippers, ktorý v tejto sezóne trávi na palubovke v priemere viac než 33 minút v zápase.

 

Napriek Paulovým nesporným kvalitám kouč Američanov Mike Krzyzewski nemusí veľmi smútiť nad jeho absenciou, v širšom výbere má na pozíciu "jednotky" k dispozícii podobnú extratriedu v osobách Stephena Curryho, Kyrieho Irvinga, Russella Westbrooka či Damiana Lillarda. Paul reprezentoval svoju vlasť celé desaťročie, okrem olympijského zlata z Pekingu 2008 a Londýna 2012 má doma aj bronz z majstrovstiev sveta v Japonsku 2006.

 

Američania sa pod sochou Krista už bez neho pokúsia skompletizovať zlatý hetrik.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies