Američana zatkli pri dome ministra zahraničných vecí Kerryho

NETKY.SK • 15 Júl 2013, 11:17 • 2 min
Američana zatkli pri dome ministra zahraničných vecí Kerryho

BOSTON - Americké úrady zatkli muža za prechovávanie otvorenej nádoby s alkoholom v čase, keď sedel v zaparkovanom aute pri dome ministra zahraničných vecí Johna Kerryho v Bostone. Informovala o tom dnes tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Bezpečnostní agenti ministerstva zahraničných vecí privolali v nedeľu popoludní políciu, keď videli muža parkovať v zóne so zákazom parkovania a fotografovať Kerryho dom.

Muž podľa policajnej hovorkyne povedal bezpečnostným agentom, že snímky si robí preto, aby ich ukázal priateľovi, ale potom ich vymazal. Keď ho požiadali, aby premiestnil svoje vozidlo, muž uviedol, že pil alkohol.

Kerryho hovorca Glen Johnson vydal vyhlásenie, podľa ktorého muž fotografoval Kerryho dom a v jeho vozidle sa našla aj vzduchovka. Šéf americkej diplomacie nebol v čase incidentu doma. Zatknutý 29-ročný muž sa má pred súd postaviť ešte v priebehu dnešného dňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies