Američan v kostýme smrtky protestuje proti otvoreniu pláží

NETKY.SK • 11 Máj 2020, 14:00 • 2 min
Američan v kostýme smrtky protestuje proti otvoreniu pláží

Slnečné počasie láka niektorých Američanov z Floridy na znovuotvorenie pláže. Chodí na ne tiež právnik Daniel Uhlfelder, ale namiesto plaviek si oblieka čiernu kapucňu a v ruke drží kosu. V kostýme smrtky totiž proti opätovnému sprístupneniu pláží nenásilnou, no pôsobivou formou, protestuje, píše server CNN.

slovakia

left justify in out

 

Pre mnoho plážových povaľačov je ťažké zostať v peknom počasí doma, a tak vyrážajú chytať bronz.

 

USA pri tom majú najväčší počet nakazených koronavírusom aj najväčší počet obetí na svete. Uhlfelderovi preto príde otvorenie pláží veľmi unáhlené, a tak chce dať svoj názor najavo - kostým smrtky má zdôrazniť nebezpečenstvo, ktoré môže Američanov stretnúť, ak nezotrvajú doma v karanténe.

 

 

"Nie sme v bode, kedy by sme dostatočne testovali, mali dosť dát a boli pripravení na to, čo sa do nášho štátu rúti," posťažoval si advokát servera CNN. S kosou v ruke navštívil už niekoľko pláží vo floridskom okresu Walton County a vraj boli doslova preľudnené.

 

"Viem, ako krásne a atraktívne naše pláže sú. Ale ak neprijmeme isté opatrenia, tak sa nám vírus vymkne z rúk," myslí si Uhlfelder.

 

Mnohé pláže sa otvorili v rámci uvoľňovania pravidiel 4. mája. Počas prvej fázy je tiež umožnené reštauráciám a obchodom otvoriť na 25 percent obvyklých kapacít. Bary alebo fitness centra zostávajú aj naďalej zatvorené.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies