Američan Stuart Holden vzdal boj s vlastným telom, trápil sa štyri roky

NETKY.SK • 4 Február 2016, 11:32 • 2 min
Američan Stuart Holden vzdal boj s vlastným telom, trápil sa štyri roky

CHICAGO - Štyri roky sa americký futbalista Stuart Holden trápil so zraneniami, kým si povedal, že to viac nemá cenu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný stredopoliar oznámil v stredu prostredníctvom oficiálnej stránky národnej federácie koniec kariéry. "Je čas prestať bojovať s vlastným telom. Nejaký čas som to tušil, ale odmietal som si priznať, že je koniec. Všetky tie bezsenné noci, bolesť a neustály mentálny boj samého so sebou, to všetko boli znamenia, že sa treba pobrať inou cestou. Ale vždy, keď som si pomyslel na slová ´koniec kariéry´, spomienky, ako vstupujem na ihrisko pred hučiacimi tribúnami, ako dávam gól v poslednej minúte a ako som súčasťou skvelých tímov, ma vždy stiahli späť," povedal škótsky rodák, ktorý za reprezentáciu USA odohral 25 zápasov a trikrát v nich skóroval.

 

Gólom sa prezentoval aj na olympijskom turnaji v Pekingu 2008. Na klubovej úrovni pôsobil v Houstone Dynamo v MLS a v anglickom Boltone Wanderers.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies