Američan si rypol do Pacquiaa, dostal výpoveď

NETKY.SK • 26 Február 2015, 12:21 • 2 min
Američan si rypol do Pacquiaa, dostal výpoveď

MANILA - Americký basketbalista Daniel Orton dostal výpoveď vo filipínskom tíme Purefoods Star Hotshots po tom, čo nazval basketbalovú kariéru domácej boxerskej hviezdy Mannyho Pacquiaa vtipom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný "Pac-Man" je v rodnej krajine celebritou, kongresmanom, idolom karaoke a občasným profesionálnym basketbalistom. Orton si dovolil poukázať, že Pacquiao hrá basketbal, lebo chce, a nie pre svoje schopnosti na palubovke.


"Každý sa naňho hnevá. Je to rovnaké, ako keby v Spojených štátoch amerických urazil meno Martina Luthera Kinga," citoval server ABS-CBN News Reneho Parda - zástupcu tímu, v ktorom dostal Orton výpoveď.


Dvadsaťštyriročný Daniel Orton bol v sezóne 2010/2011 hráčom univerzitného mužstva v Kentucky, v NBA si obliekal dresy Orlanda, Oklahomy, Philadelphie a naposledy Washingtonu. "Ďakujem za čas strávený na Filipínach. Purefoods želám len to najlepšie," napísal Orton na Twitteri.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies