Američan Sean Astin si zahrá v druhej sezóne seriálu Stranger Things

NETKY.SK • 8 November 2016, 14:15 • 2 min
Američan Sean Astin si zahrá v druhej sezóne seriálu Stranger Things

BRATISLAVA - Americký herec a režisér Sean Astin bude účinkovať v druhej sezóne mysteriózneho seriálu Stranger Things (2016). Informovali o tom v pondelok predstavitelia spoločnosti Netflix, podľa ktorých potvrdili účasť na projekte aj Paul Reiser a Linnea Berthelsen.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťpäťročný rodák z kalifornskej Santa Monicy stvárni Boba Newbyho, bývalého spolužiaka Joyce v podaní Winony Ryder a šerifa Jima Hoppera, ktorého stvárňuje David Harbour. Paul Reiser sa zas predstaví v úlohe doktora Owensa, ktorý sa má postarať o zahladenie stôp po záhadných udalostiach z minulej sezóny. Linnea Berthelsen si zahrá Roman, emocionálne nestabilnú mladú ženu, ktorá v detstve zažila veľkú stratu a je záhadne prepojená s týmito nadprirodzenými javmi.


Druhá séria bude mať deväť epizód, ktoré sa budú odohrávať na jeseň 1984, približne rok po udalostiach z predchádzajúcej série. Netflix plánuje novinku predstaviť už na budúci rok, pričom by sa v nej mali opäť ukázať mnohé z postáv prvej sezóny.


Seriál Stranger Things bratov Matta a Rossa Dufferovcov sa odohráva v 80. rokoch minulého storočia a zameriava sa na Willa, Mikea, Dustina a Lucasa - štyroch kamarátov, ktorí spolu každodenne trávia čas. Will však jedného dňa záhadne zmizne a trojica chlapcov, Willova matka Joyce a jeho starší brat Jonathan (Charlie Heaton) sa ho rozhodnú hľadať na vlastnú päsť.

 

Neskôr sa k Joyce pridá aj najprv pasívny šerif Jim Hopper. Chlapci ale namiesto nezvestného Willa natrafia na záhadné dievča bez mena v podaní Millie Bobby Brown, ktoré je zrejme obeťou tajných experimentov. Následný rad nevysvetliteľných udalostí výrazne zasiahne do životov ľudí v malom mestečku. Herecké obsadenie ďalej dopĺňajú Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas) či Noah Schnapp (Will).


Sean Patrick Astin je známy najmä ako hobit Samved Mukro z trilógie Pán prsteňov (2001, 2002, 2003). Hral napríklad aj vo filmoch The Goonies (1985), Vojna Roseovcov (1989), Rudy (1993), 50x a stále po prvý raz (2004), Klik (2006), Forever Strong (2008), Amazing Love (2012) či Do You Believe? (2015). Ako režisér spolupracoval na seriáloch Perversions of Science (1997) alebo Angel (1999 - 2004).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies