Američan podal sťažnosť, že policajt mu zabránil vidieť zomierajúcu matku

NETKY.SK • 7 December 2016, 15:37 • 2 min
Američan podal sťažnosť, že policajt mu zabránil vidieť zomierajúcu matku

MERRICK - Muž z ostrova Long Island v americkom štáte New York podal sťažnosť voči tomu, že policajt v okrese Nassau ho počas hádky týkajúcej sa parkovania auta zbil a nedovolil mu odstaviť vozidlo, čo mu zabránilo vidieť naposledy zomierajúcu matku.

slovakia

left justify in out

Gary Leifer z mesta Merrick uviedol, že konflikt sa začal skoro ráno v sobotu 3. decembra, keď mu neidentifikovaný policajt povedal, aby premiestnil auto, ktoré mal zaparkované neďaleko sanitky; tá priviezla jeho 84-ročnú matku do Univerzitného zdravotného strediska okresu Nassau.

 

Keď muž odmietol auto presunúť, policajt ho silným úderom zvalil na zem a kolenom mu 20 minút tlačil na bok hlavy - muž zákona pritom ignoroval jeho prosby, aby ho pustil za matkou. Leiferova matka krátko nato zomrela.

 

Detektív Richard LeBrun v utorok potvrdil, že policajné oddelenie pre vnútorné záležitosti vyšetruje Leiferovu sťažnosť. Oddelenie uviedlo, že vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie sa nebude k prípadu vyjadrovať



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies