Američan Mark zabáva Slovákov: Naspieval pieseň, ktorá nedáva vôbec zmysel, ale stojí za to!

NETKY.SK • 5 Február 2015, 17:00 • 2 min
Američan Mark zabáva Slovákov: Naspieval pieseň, ktorá nedáva vôbec zmysel, ale stojí za to!

BRATISLAVA - Lektor Mark Christensen pochádza z Kalifornie a počas pobytu na Slovensku sa rozhodol naspievať pieseň o Slovensku. Pieseň sa nazýva “Deväť”, a aj keď nedáva vôbec zmysel určite pobaví.

slovakia

left justify in out

Sympatický Američan v tričku so slovenským znakom venuje hneď na úvod pieseň svojim priateľom zo Slovenska. Jeho text vám vyčaruje určite úsmev na tvári. V piesni spieva “Som z Kalifornie, som ja ale kôň” alebo “Koľko máte rokov? Hladný ako vlk”. 

 

img

 

Mark obľubuje pravdepodobne horalky, o ktorých ďalej v piesni spieva. Veľmi zábávná pasáž je asi v strede piesne, kde spieva “Som starý ako Praha, nie nový ako moje okno. Ale už je zima, doprava nie je rovno, ale, ale, ale na šrot! Milujem 1.B gymnázium, takže, lebo Myjava jedna slivovica, bryndzové halušky, alebo horalky. Podaj mi rúčky”. 

 

Prajeme príjemné počúvanie…

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona