Američan Gyau so zranením kolena mimo hry až do januára

NETKY.SK • 14 Október 2014, 13:37 • 2 min
Američan Gyau so zranením kolena mimo hry až do januára

BOCA RANTON - Americký futbalový reprezentant Joe Gyau bude pre zranenie kolena a následnú operáciu nútene mimo hry minimálne do januára 2015. Ofenzívny stredopoliar, ktorý pôsobí v nemeckej Bundeslige v tíme Borussia Dortmund, sa zranil v piatkovom prípravnom zápase USA proti Ekvádoru.

slovakia

left justify in out

"Nanešťastie to nie je iba drobné zranenie. Po operácii bude pauzovať minimálne do januára," komentoval incident tréner výberu USA Jürgen Klinsmann. Duel proti Ekvádoru bol pre talentovaného Gyaua iba druhým v národnom tíme, reprezentačný debut si odkrútil začiatkom septembra v súboji proti Česku. Pred dvoma týždňami po prvý raz nastúpil aj v A-tíme Borussie. "Je to smola, veď len pred nedávnom dostal šancu v klube i reprezentácii. Veríme, že sa čoskoro na trávniky vráti," dodal Klinsmann, ktorého zverencov čaká v utorok v ďalšom prípravnom zápase Honduras.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies