Američan sa stratil po návšteve pomníka slovenskej leteckej tragédie

NETKY.SK • 10 August 2010, 11:33 • 2 min
Američan sa stratil po návšteve pomníka slovenskej leteckej tragédie

Američan sa stratil po návšteve pomníka slovenskej leteckej tragédie

slovakia

left justify in out

V severomaďarskej Boršodsko-Abovsko-Zemplínskej župe pokračuje skupina policajtov, záchranárov a občanov v intenzívnom pátraní po staršom Američanovi. Muž je nezvestný od minulej soboty, keď sa stratil po návšteve pomníka slovenských vojakov, ktorí zahynuli pri leteckej nehode pri Hejciach.
      Podľa dnešného vydania maďarského bulvárneho denníka Blikk sa 77-ročný Elek Késmárki sa vracal so spoločnosťou od pomníka s terénnym vozidlom, ktoré zapadlo.
      Americký občan pešo prišiel do penziónu v obci Regéc. Potom, keď videl, že ide traktor po auto, sa vydal späť na vrch Borsó. Očití svedkovia ho videli, že kráča na vrch, ale inou cestou, kade išiel traktor, povedal hovorca župnej polície Bertalan Gaskó.
      Do pátracej akcie sa zapojili okrem polície aj miestni občania, ktorý dobre poznajú terén, horári, poľovníci aj špeciálni záchranári. Polícia nasadila psy, termokamery aj vrtuľník. "Dúfame, že ho nájdeme živého," dodal policajný hovorca.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies