Ambrosini po 18 rokoch odchádza z AC Miláno

NETKY.SK • 15 Jún 2013, 07:44 • 2 min
Ambrosini po 18 rokoch odchádza z AC Miláno

RÍM - Taliansky futbalový stredopoliar Massimo Ambrosini odchádza po 18 rokoch z AC Miláno. Svoje rozhodnutie oznámil na piatkovej tlačovej besede.

slovakia

left justify in out

"Toto je moja posledná tlačovka počas pôsobenia v AC Miláno. Chcem všetkým poďakovať za 18 nádherných sezón, na ktoré nikdy nezabudnem. Život však ide ďalej. Stále vnímam seba samého ako hráča, hodlám teda pokračovať v aktívnej činnosti," vyhlásil 36-ročný dlhoročný kapitán "rossoneri", ktorého kroky zrejme povedú do AC Fiorentina.

Tridsaťpäťnásobný taliansky reprezentant potvrdil, že by sa nebránil pôsobeniu v spomenutom toskánskom mužstve: "Ak sa rozhodnú osloviť ma, vypočujem si ponuku." Veteránovo meno pritom skloňujú aj v súvislosti s londýnskom West Hamom United. 

Ambrosini odohral za milánsky klub dovedna 489 zápasov, v ktorých strelil 36 gólov. S mužstvom zo San Sira okrem iného získal štyri tituly v Serie A, dvakrát triumfoval v Lige majstrov a raz na majstrovstvách sveta klubov FIFA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies