Amber Rose: Muži sa ma boja

NETKY.SK • 2 August 2016, 09:29 • 2 min
Amber Rose: Muži sa ma boja

LOS ANGELES - Americká modelka Amber Rose si myslí, že sa jej muži boja. Tridsaťdvaročná bývalá manželka rappera Wiz Khalifu, s ktorým má syna Sebastiana, to uviedla v rozhovore pre spravodajský portál NBCBLK americkej televízie NBC.

slovakia

left justify in out

"Nemôžem chodiť na rande. Všetci muži sa ma boja, je to absurdné. Členovia môjho tímu mi hovoria, že som odstrašujúca, ale ja som len Amber z Philadelphie a na tom si zakladám. Nikdy nedovolím, aby ma zmenili peniaze alebo sláva," uviedla modelka a dodala, že jej partner by sa musel podriadiť jej životnému štýlu.


Amber Rose v minulosti randila s rapperom Kanyem Westom. V roku 2011 začala chodiť so spomínaným Khalifom. V marci 2012 sa zasnúbili a svadba sa konala 8. júla 2013. Modelka predvlani v septembri podala žiadosť o rozvod. Tvrdila, že ju manžel podvádzal, pričom sama poprela špekulácie, že mala aféru s rapperom a hercom Nickom Cannonom. Khalifa obvinenia z nevery poprel až koncom februára 2015. Dvojica sa rozviedla tento rok v júni.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies