Amber Heard sa priznala k nelegálnemu dovozu psov

NETKY.SK • 18 Apríl 2016, 10:41 • 2 min
Amber Heard sa priznala k nelegálnemu dovozu psov

SYDNEY - Americká herečka Amber Heard sa dnes na súde v austrálskom meste Gold Coast priznala k sfalšovaniu dokumentov v prípade vlaňajšieho nelegálneho privezenia jej dvoch psov do Austrálie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročnú manželku herca Johnnyho Deppa pôvodne obvinili aj zo samotného ilegálneho importu zvierat, toto obvinenie však neskôr prokurátor stiahol. Herečkin právnik Jeremy Kirk v pondelok na súde vyhlásil, že Heard sa nedopustila tohto zločinu vedome, pretože si myslela, že o vyplnenie potrebných dokumentov sa postarali jej asistenti. V prípade dokázania viny jej hrozí až ročný trest odňatia slobody a pokuta viac než 10-tisíc austrálskych dolárov (v prepočte približne 6800 eur).

 

Depp a Heard priviezli vlani v apríli do Austrálie svojich dvoch yorkshirských teriérov s menami Pistol a Boo bez povolenia súkromným lietadlom. Povolenie má pritom zamedziť vstupu zvierat s besnotou a po príchode nariaďuje tiež minimálne desaťdňový pobyt v karanténe. O prítomnosti psov v krajine sa však úrady dozvedeli až po tom, ako ich herec vzal do salónu krásy. Následne austrálsky minister poľnohospodárstva Barnaby Joyce nariadil Deppovi, aby domácich miláčikov poslal naspäť domov, inak ich utratia. Herec, ktorý prišiel do Austrálie nakrúcať film Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, nariadeniu vyhovel a psy poslal do Kalifornie. Depp však žiadnym obvineniam nečelí, keďže prokuratúra obžalovala iba jeho manželku.

 

Amber Laura Heard odštartovala hereckú kariéru menšími úlohami v seriáloch, akým bol napríklad O.C. California (2003 - 2007), v ktorom si zahrala v roku 2005. O dva roky neskôr účinkovala napríklad v seriáli Tajomstvá Palm Springs (2007). Predstavila sa aj vo filmoch Sexi mŕtvola (2005), Alpha Dog (2006), Bitkári (2008), Zombieland (2009), Jonesovci (2009), Smrtonosná jazda (2011), Rumový denník (2011), Machete zabíja (2013), Paranoia (2013), 3 dni na zabitie (2014), Magic Mike XXL (2015) či Dánske dievča (2015). Za Deppa, s ktorým sa spoznala počas nakrúcania snímky Rumový denník, sa vydala vlani vo februári.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies