Amber Heard sa oficiálne odvolala proti rozsudku v prípade súdu s Johnnym Deppom!

NETKY.SK • 30 Júl 2022, 07:00 • 2 min
Amber Heard sa oficiálne odvolala proti rozsudku v prípade súdu s Johnnym Deppom!

Pred niekoľkými týždňami internet takmer vybuchol po správe, že slávny herec Johnny Depp vyhral súd proti svojej bývalej manželke, herečke Amber Heard. Ich rozvod sa ťahal od roku 2018 a všetko to vyvrcholilo niekoľkotýždňovým súdom a dokazovaním.

slovakia

left justify in out

Najprv súd priznal herečke Amber Heard dva milióny za to, že ju Johnny Depp verejne ohováral, no to však ešte netušila, že práve ona bude musieť jemu vyplatiť viac ako 10 miliónov dolárov plus náklady na súd. Celková čiastka sa tak vyšplhala na 15 miliónov dolárov. Herečka a rovnako jej právnik však priznali, že určite na zaplatenie takejto vysokej sumy prostriedky nemá. 

 

img

 

Aktuálne sa Amber rozhodla odvolať voči rozsudku, avšak nebude to mať jednoduché. Musí dokázať, že došlo k chybe v samotnom súdnom konaní. Johnny Depp a jeho právnici sú si istí, že to v žiadnom príprade Amber nemá ako dokázať, no jej právnici sa ani napriek tomu nevzdajú. 

 

img

 

Ešte nie je úplne jasné, na čom právnici herečky založia prípad. Musia dokázať, že pri procese, ktorý sa konal vo Fairfaxe vo Virgínii, došlo k chybám pri čítaní. Prípadne môžu prísť s novými dôkazmi, ktoré by preukázali jej nevinu. 

 

Po vyhlásení rozsudku Amber Heard neskrývala obrovské sklamanie, ktoré opísala na sociálnych sieťach. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies