Amazon v Seredi plánuje prijímať zamestnancov: S autobusom navštívi región

NETKY.SK • 5 August 2018, 11:38 • 2 min
Amazon v Seredi plánuje prijímať zamestnancov: S autobusom navštívi región

BRATISLAVA - Spoločnosť Amazon plánuje v Seredi prijímať ďalších zamestnancov.

slovakia

left justify in out

Náboroví pracovníci budú od druhého augustového týždňa jazdiť so špeciálnym autobusom po obciach a mestách v regióne, kde môžu záujemcovia absolvovať vstupný pohovor. TASR o tom informoval generálny manažér spoločnosti Matt Greene.

 

Spoločnosť potvrdila, že chce ďalej prijímať nových pracovníkov, od 8. augusta bude hľadať zamestnancov prostredníctvom špeciálnej mobilnej náborovej kancelárie približne mesiac. "Budeme jazdiť s jedným z londýnskych poschodových autobusov do 27 rôznych miest a obcí v regióne," priblížil Greene, podľa ktorého Amazon na Slovensku v súčasnosti nemá plány do budúcnosti v oblasti výstavby, v hľadaní zamestnancov v regióne však bude pokračovať. Prijímať chce spoločnosť nielen na úrovni vstupných pracovníkov, vedúcich tímov či manažérov, ale aj na nových pozíciách, poznamenal Greene.

 

V logistickom centre je v súčasnosti zamestnaných približne tisíc pracovníkov na trvalý pracovný pomer. "Zároveň spolupracujeme aj s náborovými agentúrami a v nábore chceme ďalej pokračovať, pretože je síce leto, ale pre nás v Amazone o chvíľu začne príprava na vianočnú špičku a vtedy naberáme veľa sezónnych zamestnancov," dodala PR manažérka spoločnosti Miroslava Remenárová.

 

Závod v Seredi funguje takmer rok, pričom zákazníkom z celej Európy ponúka servis reverznej logistiky. To znamená, že v centre sa zhromažďujú produkty, ktoré zákazníci vrátili, a jednou z činností pracovníkov je ich kontrola a navrátenie do predajného stavu. V priebehu jedného dňa prejde podľa Greena logistickým centrom v Seredi niekoľko stoviek tisíc produktov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies