Amazon pomohol slovenským firmám expandovať na európsky trh

NETKY.SK • 6 Júl 2017, 11:37 • 2 min
Amazon pomohol slovenským firmám expandovať na európsky trh

BRATISLAVA – Americká spoločnosť Amazon, ktorá sa zaradila medzi svetovú jednotku v nakupovaní cez internet, dala možnosť slovenským podnikateľom stať sa súčasťou ich webovej stánky.

slovakia

left justify in out

Amazon navrhol slovenským podnikateľom ponuku, ktorá sa neodmieta. Americká platforma Amazon, umožnila približne 1200 slovenským firmám ponúkať svoje produkty prostredníctvom ich webovej stránky v piatich európskych krajinách. V susedných Čechách predáva prostredníctvom webu už viac ako 3200 spoločností.

 

Takúto formu predaja uprednostňovali spočiatku malí predajcovia, ktorí takýmto spôsobom mohli rozšíriť svoj predať a osloviť širšie spektrum potencionálnych zákazníkov. Dnes sa však portfólio firiem, ktoré predávajú cez internet, rapídne rozšírilo. 

 

Prostredníctvom jednotného účtu môžu malé či stredné podniky aj podnikatelia osloviť milióny nových zákazníkov a profitovať z rozvinutej európskej distribučnej siete spoločnosti Amazon.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona