Amazon plánuje vytvoriť na Slovensku 100 pracovných miest

NETKY.SK • 23 Január 2015, 15:32 • 2 min
Amazon plánuje vytvoriť na Slovensku 100 pracovných miest

BRATISLAVA - Spoločnosť Amazon dnes oznámila, že plánuje na Slovensku v roku 2015 vytvoriť 100 nových pracovných miest vo svojej pobočke v Bratislave, v ktorej v súčasnosti pracuje 600 zamestnancov.

slovakia

left justify in out

Otvorené sú pozície expertov v oblasti finančných operácií, podpory obchodníkov predávajúcich na európskych platformách Amazonu a tímy podporujúce katalóg produktov na webových stránkach Amazonu. 
     

"Keď sme pred štyrmi rokmi otvorili pobočku v Bratislave, boli sme ohromení množstvom talentovaných ľudí, ktorých sme mali možnosť zamestnať. Sme nadšení, že môžeme ponúknuť uchádzačom ďalšie pracovné miesta aj v tomto roku. Hľadáme 100 nových kolegov, ktorí budú podporovať naše európske tímy v poskytovaní čo najlepšieho zážitku predávajúcim aj zákazníkom pri nakupovaní a predaji na Amazone," povedal viceprezident európskych operácií Amazonu Roy Perticucci.
     

Bratislavské centrum otvorili ako prvú pobočku Amazonu na území Slovenska v roku 2011. Zamestnanci sídliaci v Bratislave podporujú európske tímy Amazonu a obchodných partnerov regiónu EMEA, predovšetkým Nemecko, Veľkú Britániu, Francúzsko, Taliansko a Španielsko. Spoločnosť hľadá nových spolupracovníkov pre oblasť finančných operácií, podpory obchodníkov, ktorí zabezpečujú primárny kontakt medzi Amazonom a jeho obchodnými partnermi, a pracovníkov pre oblasť správy spolupráce s obchodníkmi, ktorí im zabezpečujú podporu. Spoločnosť tiež ponúka pozície v tíme, ktorý podporuje katalóg produktov na webových stránkach Amazonu. V súčasnosti sú k dispozícii pozície pre junior a senior odborníkov rovnako aj absolventov vysokých škôl. Dokonalými kandidátmi sú osoby plynule hovoriace dvoma cudzími jazykmi, ktoré majú špecifické odborné skúsenosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona