Amandu Bynes obžalovali z držby marihuany

NETKY.SK • 25 Máj 2013, 13:04 • 2 min
Amandu Bynes obžalovali z držby marihuany

BRATISLAVA - Americkú herečku Amandu Bynes v piatok obžalovali z nezákonnej držby marihuany a tiež z ohrozenia z nedbanlivosti a pokusu manipulovať s dôkazmi. Podľa policajtov, ktorí ju vo štvrtok zatkli, totiž z okna 36. poschodia vyhodila vodnú fajku. Do manhattanského bytu problémovej hviezdy prišli po tom, ako niekto nahlásil, že na chodbe fajčí marihuanu.

slovakia

left justify in out

Nasledujúcu noc strávila vo väzení. Na súd prišla v sivých teplákoch, čiernom tričku a neupravenej blond parochni. Svoju vinu poprela, pričom jej právnik Andrew Friedman dokonca tvrdí, že polícia do bytu vnikla protizákonne. "Vodnú fajku očividne hľadali a nič nenašli. Moja klientka absolútne odmieta, že niečo vyhodila z okna. Do bytu ju prenasledovali protizákonne a bezdôvodne," vyhlásil. Bynes z väzenia prepustili, no 9. júla ju čaká ďalšie súdne pojednávanie.

Dvadsaťsedemročná Amanda Bynes, ktorá je známa z filmov ako Nenapraviteľný klamár (2002), Po čom dievča túži (2003), Stroskotaná láska (2005), Super náhradník (2006), Snehulienka to má v paži (2007), Hairspray (2007) či Easy A (2010), má v ostatnom období početné problémy so zákonmi. Navyše, podľa viacerých svedkov sa správa veľmi zvláštne, rozpráva sa s rôznymi predmetmi alebo máva bezdôvodné hysterické záchvaty smiechu. Bynes zatkli v apríli 2012 za šoférovanie pod vplyvom omamných látok. Už o niekoľko dní neskôr údajne spôsobila dopravnú nehodu a ušla z miesta činu. Ďalšiu autonehodu spôsobila v auguste, pričom aj vtedy ušla z miesta incidentu. Herečka dostala za tieto skutky pred niekoľkými týždňami trojročnú podmienku. Zároveň na seba neustále upozorňuje na Twitteri, kde zverejňuje kontroverzné fotografie samej seba a zvláštne výroky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies