Amanda Seyfried sa s veľkými prsiami cítila atraktívnejšia

NETKY.SK • 26 Máj 2013, 10:27 • 2 min
Amanda Seyfried sa s veľkými prsiami cítila atraktívnejšia

BRATISLAVA - Americká herečka Amanda Seyfried si myslí, že keď mala veľké prsia, bola omnoho atraktívnejšia. Jej telo sa totiž od tínedžerských čias zmenilo, keďže sa podriadila hollywoodskym štandardom a schudla.

slovakia

left justify in out

"Vyzerala som omnoho lepšie, keď som mala 15. Mala som nádherné obrovské prsia, no potom som prišla do Hollywoodu a vravela som si: 'Musím schudnúť, musím vyzerať štíhlo a mať vypracované telo'. Vtedy sa zmenšili," vysvetlila v talkšou Ellen DeGeneres. Z praktických dôvodov za nimi nesmúti, no tvrdí, že ženy by si mali vážiť svoje krivky. "Nechýbajú mi, lebo to bolo celkom nepohodlné, ale vyzerali krásne. Bola som ženská. Mala som pekné krivky a myslím si, že by sme si ich mali vážiť namiesto toho, aby sme sa ich snažili zbaviť," vyhlásila.

Amanda Seyfried svoju kariéru odštartovala ako modelka vo veku 11 rokov. Na televíznej obrazovke sa po prvý raz objavila ako pätnásťročná a v roku 2004 debutovala aj vo filme - zahrala si v romantickej komédii Protivné baby. Neskôr sa objavila v snímkach ako Nine Lives (2004), Americká zbraň (2005) alebo Alpha Dog (2006). V roku 2008 ju obsadili do hlavnej úlohy vo filmovom spracovaní muzikálu Mamma Mia!, kde si zahrala po boku Meryl Streep. Okrem iného sa objavila vo filmoch ako Jennifer's Body (2009), Milý John (2010), Listy pre Júliu (2010), Vymedzený čas (2011), Red Riding Hood (2011) alebo Bedári (2012). Tento rok sa predstaví napríklad ako pornoherečka Linda Lovelace v životopisnom filme Lovelace, ktorý mal premiéru v januári na festivale Sundance. 

Informácie zverejnila webstránka www.femalefirst.co.uk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies