Amanda Seyfried sa pri líčení riadi pravidlom - menej je viac

NETKY.SK • 29 August 2013, 14:20 • 2 min
Amanda Seyfried sa pri líčení riadi pravidlom - menej je viac

USA - Doma má len pár prípravkov, ktorým zostáva verná. Keby toho skúšala viac, proces líčenia by sa podľa nej zbytočne predĺžil.

slovakia

left justify in out

Pokiaľ ide o mejkap, americká herečka Amanda Seyfried sa riadi známym pravidlom - menej je viac. Nezhromažďuje si doma množstvo produktov, pretože sa obáva, že by jej líčenie trvalo príliš dlho. "Keby som mala doma priveľa prípravkov, moja denná rutina by bola stále dlhšia a dlhšia," uviedla hviezda. Ako ďalej prezradila v rozhovore pre britský magazín InStyle, svoju štíhlu líniu si neudržiava diétami. Jednoducho jej chutí zdravá strava. "Milujem zdravé jedlo. Som vlastne pesceteriánka, čiže z mäsa jem len ryby, ale v minulosti som už skúšala aj vegánstvo. Anne Hathaway mi počas nakrúcania Bedárov ponúkla vegánsky sendvič, no moje telo bolo proti. Mám rada zeleninu, no milujem aj syr," dodala herečka.

Dvadsaťsedemročná Amanda Seyfried svoju kariéru odštartovala ako modelka vo veku 11 rokov. Na televíznej obrazovke sa po prvý raz objavila ako pätnásťročná a v roku 2004 debutovala aj vo filme - zahrala si v romantickej komédii Protivné baby. Neskôr sa objavila v snímkach ako Nine Lives (2004), Americká zbraň (2005) alebo Alpha Dog (2006). V roku 2008 ju obsadili do hlavnej úlohy vo filmovom spracovaní muzikálu Mamma Mia!, kde si zahrala po boku Meryl Streep. Okrem iného sa objavila vo filmoch ako Jennifer's Body (2009), Milý John (2010), Listy pre Júliu (2010), Vymedzený čas (2011), Red Riding Hood (2011) alebo Bedári (2012). Tento rok sa predstavila ako pornoherečka Linda Lovelace v životopisnom filme Lovelace, ktorý mal premiéru v januári na festivale Sundance. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.femalefirst.co.uk a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies