Amanda Nunezová nečakane zrušila zápas, skončila v nemocnici!

NETKY.SK • 17 Júl 2017, 14:55 • 2 min
Amanda Nunezová nečakane zrušila zápas, skončila v nemocnici!

BRATISLAVA - Každý fanúšik UFC zostal zaskočený minulotýždňovým náhlym zrušením hlavného zápasu kategórie UFC213. Stalo sa tak iba pár hodín pred samotným galavečerom. Šampiónka Amanda Nunezová sa pred zápasom necítila dobre a previezli ju do nemocnice. Zápas proti Valentine Schevchenkovej sa tak nekonal. V podstate nikto nič nevedel, k zrušeniu zápasu došlo nečakane.

slovakia

left justify in out

Podľa prezidenta UFC povedali lekári Nunezovej, že ak chce tak do zápasu môže nastúpiť ale ona nechcela. Nevedela normálne dýchať kvôli zápalu vedľajších nosných dutín s ktorým má problémy už dlhšiu dobu.

 

Podľa MMAfighting sú tvrdenia Whita trocha prehnané a nechápu jeho reakciu na Nunezové konanie. Nunezová je šampiónkou váhy ktorá zarobila najviac na promóciách ešte z nedávnej slávy Rondi Rouseyovej. Ale zasa na druhej strane sa Whiteova reakcia dá pochopiť, nestáva sa často ani v iných športoch, aby zrušili zápas pár hodín pred akciou a ešte navyše teraz išlo o hlavný zápas večera.

 

"Nunezová nepovedala, že je vylúčené, že bude zápasiť, ale povedala, že sa necítila na zápas. Podľa mňa zrušila zápas kvôli 90% mentálnym problémom a možno 10% kvôli fyzickým. Veľa zápasníkov bolo už v takejto situácií a predsa zápasili."

 

"Mám chronický zápal vedľajších nosových dutín, mala som s týmto problém už aj predtým ale teraz veci vôbec nevychádzali ako mali. Pri zhadzovaní som ledva vedela dýchať, a trocha sa mi točila aj hlava kvôli tlaku vo vedľajších dutinách. Po vážení ma previezli do nemocnice kde mi spravili krvný obraz a zmerali tlak a iba podľa toho mi povedali, že môžem zápasiť. Druhý deň ráno som sa vrátila do nemocnice kde mi potom predpísali antibiotiká a musela som navštíviť špecialistu. Ešte nikdy som nezrušila zápas. Ospravedlňujem sa svojím fanúšikom ktorí prišli preto aby ma videli, ale nechcela som riskovať, že v takomto stave dostanem údery do hlavy. Najbližšie vám všetko vynahradím. Zápas už začali znova realizovať. Ešte stále chcem tento zápas a aj túto súperku. Ďakujem za pochopenie," vyjadrila sa Nunezová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies