Amanda Nunezova náhle ochorela, ale zápas proti Ronde Rouseyovej nie je v ohrození:

NETKY.SK • 29 December 2016, 09:55 • 2 min
Amanda Nunezova náhle ochorela, ale zápas proti Ronde Rouseyovej nie je v ohrození:

LAS VEGAS - Momentálna šampiónka ženskej bantamovej váhy Amanda Nunezvá zrušila svoju účasť na jednej tlačovej konferencií. Fanúšikovia sa hneď zľakli, že či vôbec nastúpi do zápasu proti Rouseyovej.

slovakia

left justify in out

Podľa neoficiálnych informácií sa necítila dobre ale do zápasu bude v poriadku.

 

Choroba prišla v najnevhodnejší čas. Nunezová po zisku opasku od Mieshi Tateovej povedala, že od roku 2013 trénuje na Rondu Rouseyovú.

 

Ronda Rouseyová má momentálne úľavy od všetkých tlačoviek, rozhovorov a všetkého čo sa týka verejných predstavení. White povedal, že im nie je dlžná ničím lebo po tom, že im bola k dispozícií dlhé roky non-stop tak po prehre ju z každej strany napádali práve tieto médiá. Ale ako sa bude blížiť dátum zápasu je možné, že sa pred verejnosť predsa len postaví.

 

Nunezová povedala, že tento párdňový oddych neovplyvní jej zápasovú formu. Čo väčšina fanúšikov aj dúfa, lebo fotky ktoré kolujú na internete z Rouseyovej prípravy nasvedčuje tomu, že je fakt vo veľmi dobrej forme. Bude to zápas dvoch momentálne najlepších ženských zápasníčok UFC. Zápas uvidíme na UFC 207, 30. decembra v Las Vegas.

 

Je to veľmi očakávaný zápas, kvôli veľkému návratu Rouseyovej. Mnohí jej neveria, myslia si, že je ešte psychicky zlomená z poslednej prehry a nátlaku médií. No jej skalní fanúšikovia jej stále veria a nenechajú si dopustiť nič iné iba výhru! 

 

Nunezová má za sebou štyri výhry v rade a tiež chce všetko spraviť aby túto sériu predĺžila. Tak sa máme určite na čo tešiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona