Amanda Bynes sa možno zbaví obvinenia z ohrozenia z nedbanlivosti

NETKY.SK • 11 Január 2014, 10:40 • 2 min
Amanda Bynes sa možno zbaví obvinenia z ohrozenia z nedbanlivosti

LOS ANGELES - Americkú herečku Amandu Bynes, ktorú vlani v máji zatkli po vyhodení vodnej fajky z 36. poschodia, plánuje súd zbaviť obvinení z ohrozovania z nedbanlivosti a držby marihuany.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročná celebrita sa však bude musieť v lehote šesť mesiacov vyhýbať problémom a navštevovať dva razy do týždňa poradňu.

Problémovú Bynes pritom len v decembri prepustili z psychiatrickej liečebne, kam sa dostala krátko po incidente s vodnou fajkou. V júli 2013 totiž založila oheň na príjazdovej ceste istej Bonnie Braaten v kalifornskom meste Thousand Oaks. Herečku najprv poslali na 72-hodinový nedobrovoľný pobyt na psychiatriu, keďže podľa policajtov predstavovala nebezpečenstvo pre seba alebo iných. Po uplynutí 72 hodín sudca rozhodol, že herečka zostane na psychiatrii ešte dva týždne. Následne súd predĺžil jej pobyt v nemocnici o ďalší mesiac, pričom herečku zveril do poručníctva jej matky Lynn, ktorej pridelil aj starostlivosť o jej základné potreby a financie. 

Amanda Bynes, ktorá je známa z filmov Nenapraviteľný klamár (2002), Po čom dievča túži (2003), Stroskotaná láska (2005), Super náhradník (2006), Snehulienka to má v paži (2007), Hairspray (2007) či Easy A (2010), mala problémy so zákonmi dlhšiu dobu. Herečku zatkli v apríli 2012 za šoférovanie pod vplyvom omamných látok. Už o niekoľko dní neskôr údajne spôsobila dopravnú nehodu a ušla z miesta činu. Ďalšiu autonehodu spôsobila v auguste, pričom aj vtedy ušla z miesta incidentu. Za tieto skutky dostala trojročnú podmienku. Za spomínané júlové založenie ohňa na cudzom pozemku však nečelí žalobe, pretože policajti usúdili, že jej čin súvisel s psychickou poruchou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies