Amanda Bynes odmieta pomoc rodičov

NETKY.SK • 14 November 2014, 15:03 • 2 min
Amanda Bynes odmieta pomoc rodičov

USA - Americká herečka Amanda Bynes, ktorú 30. októbra prepustili z psychiatrie v kalifornskom meste Pasadena, klame o tom, že jej rodičia nechcú dať peniaze na ubytovanie a stravu.

slovakia

left justify in out

Magazín People o tom informoval nemenovaný zdroj. „Tvrdenia, že rodičia Amande neposkytli miesto, kde by mohla zostať, a nechali ju bez peňazí, nie sú pravdivé,“ vyjadril sa anonym, pričom odkazoval na herečkine správy na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, kde sa hanlivo vyjadrovala o príbuzných.

 

„Nedali mi peniaze na hotel, tak som trávila čas s priateľmi a minulú noc som toho veľa nenaspala, takže som zaspala na gauči v Beverly Center. Vtedy sa ku mne prikradli paparazzi a začali si ma fotiť. Nenávidím mojich rodičov za to, že mi nedali peniaze na hotel. Čo sa to s nimi deje? Môj právnik pracuje na tom, aby už nemohli byť mojimi poručníkmi, pretože si nezaslúžia kontrolu nad mojimi financiami,“ napísala predstaviteľka Sydney White z filmu Snehulienka to má v paži (2007) 6. novembra. „Jej rodičia zaplatili za hotel, no ona sa rozhodla, že bude radšej spávať na pohovkách ako v hoteloch. Ponúkajú jej peniaze a iné prostriedky na jedlo, ubytovanie a dopravu, no ona to odmieta,“ pokračoval zdroj. 

 

Herečkina matka Lynn Bynes pritom nedávno súhlasila s tým, aby na jej dcéru dohliadal ďalší poručník. Ten by mal byť v neustálom kontakte s 28-ročnou herečkou, ktorá nedávno priznala, že trpí bipolárnou afektívnou poruchou. Starať by sa mal predovšetkým o to, aby rodáčka z Thousand Oaks v Kalifornii pravidelne užívala potrebné lieky a aby boli splnené jej základné životné potreby. Lynn Bynes by však aj naďalej mala spravovať dcérine financie a majetok, tak ako jej to koncom októbra prikázal súd. „Minulý týždeň chceli poveriť poručníctvom profesionála. Stále je to jedno z možných riešení, no nájsť to najlepšie, teda vhodného poručníka, vyžaduje určitý čas. Nestalo sa to tak rýchlo, ako si mysleli jej rodičia,“ dodal zdroj. 

 

Bynes skončila v psychiatrickej liečebni v polovici októbra po sérii incidentov. V nedeľu 28. septembra ju zatkli v Los Angeles za šoférovanie pod vplyvom stimulantu, čím porušila trojročný podmienečný trest za šoférovanie pod vplyvom omamných látok z roku 2012. Poľahčujúcou okolnosťou však môže byť skutočnosť, že bola pod vplyvom lieku na lekársky predpis. V pondelok 6. októbra vraj poškriabala na krku a ruke jednu z návštevníčok v newyorskom klube Gilded Lily, kde ju rozzúrilo, že si ju viacerí ľudia začali fotografovať. Dva dni nato zasa chcela odísť bez platenia z dvoch obchodov v New Yorku. Predtým ako nastúpila na psychiatriu tiež prostredníctvom Twitteru obvinila svojho otca zo sexuálneho obťažovania a týrania. Hoci následne tieto obvinenia stiahla, opätovne sa k tejto veci vrátila 31. októbra, pričom otca označila za "sexuálneho predátora", ktorý patrí do väzenia. Pred pár dňami si nechala zafarbiť vlasy na fialovo a poprela špekulácie o tom, že by bola zasnúbená s Calebom Puseym, ktorého stretla v liečebni. Uviedla však, že randí s mužom, ktorý nie je verejne známy. 

 

Amanda Bynes, ktorá je známa z filmov Nenapraviteľný klamár (2002), Po čom dievča túži (2003), Stroskotaná láska (2005), Super náhradník (2006), Hairspray (2007) či Ľahko ju zbaliť (2010), bola na psychiatrickej klinike aj vlani. V júli 2013 ju totiž zadržala polícia, keď založila oheň na príjazdovej ceste istej Bonnie Braaten v kalifornskom meste Thousand Oaks. Keďže podľa policajtov predstavovala nebezpečenstvo pre seba aj iných, poslali ju na 72 hodín do psychiatrickej liečebne. Po uplynutí tohto času sa sudca rozhodol, že zostane na psychiatrii ešte dva týždne. Následne súd predĺžil jej pobyt v liečebni o ďalší mesiac, pričom herečku zveril do poručníctva jej matky Lynn, ktorej pridelil aj starostlivosť o jej základné potreby a financie. Bynes nakoniec prepustili z liečebne až v decembri. Za založenie ohňa na cudzom pozemku ju neobžalovali, pretože jej čin súvisel s psychickou poruchou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona