Amanda Bynes mala nehodu

NETKY.SK • 7 Máj 2012, 05:06 • 2 min
Amanda Bynes mala nehodu

Amanda Bynes mala nehodu - Celebrity Americká herečka Amanda Bynes narazila v piatok popoludní v Los Angeles zboku svojím autom do iného vozidla a následne pokračovala v jazde. Druhý šofér preto zavolal políciu.

slovakia

left justify in out

img

Americká herečka Amanda Bynes narazila v piatok popoludní v Los Angeles zboku svojím autom do iného vozidla a následne pokračovala v jazde. Druhý šofér preto zavolal políciu. Incident sa stal iba mesiac po tom, čo 26-ročnú herečku zatkli pre šoférovanie pod vplyvom omamných látok. Bynes vtedy narazila do policajného auta.

"O 16:25 sme dostali hlásenie o dopravnej nehode, po ktorej jej vinník z miesta ušiel. Druhý šofér išiel za slečnou Bynes na neďalekú čerpaciu stanicu. V tom čas bola v okolí aj policajná helikoptéra a na miesto tiež prišlo šesť policajných áut. Vysvitlo však, že škoda na aute bola taká malá, že je veľmi pravdepodobné, že Bynes ani nevedela, že do niekoho narazila. Z tohto dôvodu sme ju z ničoho neobvinili a nechali ju ísť ďalej. Nikoho sme nezatkli a nikto sa nezranil. Bynes spolupracovala, nebola pod vplyvom omamných látok a s vodičom druhého vozidla si vymenila informácie o poistení," uviedol pre magazín People seržant losangeleskej polície Ben Zucker.

Amanda Bynes je známa z filmov ako Nenapraviteľný klamár (2002), Po čom dievča túži (2003), Stroskotaná láska (2005), Super náhradník (2006), Snehulienka to má v paži (2007), Hairspray (2007) či Easy A (2010). V roku 2006 ju magazín Teen People zaradil medzi 25 najpríťažlivejších ľudí pod 25 rokov a o rok neskôr ju magazín Forbes označil za piatu najlepšie zarábajúcu celebritu pod 21 rokov.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies