Amanda Bynes má opäť problém so zákonom, obžalovali ju

NETKY.SK • 6 September 2012, 07:01 • 2 min
Amanda Bynes má opäť problém so zákonom, obžalovali ju

Amanda Bynes má opäť problém so zákonom, obžalovali ju

slovakia

left justify in out

imgAmerickú herečku Amandu Bynes zažalovali zo zapríčinenia dvoch dopravných nehôd a následného úteku. Pre magazín People to potvrdil úrad losangeleského prokurátora. Hviezda v ostatných mesiacoch spôsobila niekoľko menších dopravných nehôd. Jedna z nich sa stala v apríli, keď narazila do iného vozidla a z miesta hneď ušla. Polícia sa týmto prípadom pre nedostatok dôkazov nezaoberala. To sa však zmenilo po tom, ako sa situácia zopakovala 20. augusta, no tentoraz s očitým svedkom. Prokuratúra sa na základe podobných okolností rozhodla opäť otvoriť prípad z apríla, a tak sa bude herečka zodpovedať z dvojnásobného porušenia zákona. Pred súd sa postaví 27. septembra. Ak ju uznajú vinnou, hrozí jej rok za mrežami.

Dvadsaťšesťročná Amanda Bynes je známa z filmov ako Nenapraviteľný klamár (2002), Po čom dievča túži (2003), Stroskotaná láska (2005), Super náhradník (2006), Snehulienka to má v paži (2007), Hairspray (2007) či Easy A (2010). V roku 2006 ju magazín Teen People zaradil medzi 25 najpríťažlivejších ľudí pod 25 rokov a o rok neskôr ju magazín Forbes označil za piatu najlepšie zarábajúcu celebritu pod 21 rokov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona