Alžbeta Bartošová hľadá miesto, kde sa cíti byť doma

NETKY.SK • 17 Február 2016, 13:15 • 2 min
Alžbeta Bartošová hľadá miesto, kde sa cíti byť doma

BRATISLAVA - Slovenská muzikálová herečka a speváčka Betka Bartošová sa nevie rozhodnúť, kde sa cíti byť najviac doma - či na rodnom Slovensku alebo v Prahe, kde už roky žije a pôsobí.

slovakia

left justify in out

„Teraz nastalo také obdobie môjho života, že sa často sama seba pýtam, kde sa vlastne cítim viac doma, či na Slovensku alebo v Prahe. A momentálne som v štádiu, že na to neviem odpovedať,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA. Praha vraj mladej interpretke veľmi imponuje. „V Prahe je mi strašne dobre, mám ju rada, milujem prechádzky po Prahe, milujem ľudí v Prahe, milujem celú tú kultúru,“ vymenovala Bartošová. Hlavné mesto Česka jej navyše ponúka i omnoho viac pracovných príležitostí. „Je to také zvláštne, lebo dosť muzikálov som si odohrala aj v Divadle Nová scéna, mám za sebou krásne role, hlavné role, no na Slovensku ma ľudia až tak neregistrujú. Praha ponúka viac priestoru, čo sa týka profesijného rastu, robí sa tam oveľa viac konkurzov a ľudia sa o nás celkovo viac zaujímajú,“ podotkla 24-ročná rodáčka z Púchova.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona