Alza zamestná v logistickom centre pri Bratislave 100 ľudí

NETKY.SK • 1 Apríl 2015, 10:02 • 2 min
Alza zamestná v logistickom centre pri Bratislave 100 ľudí

BRATISLAVA - Internetový predajca Alza buduje na Slovensku nové logistické centrum. Situované je neďaleko Bratislavy a prácu v ňom má nájsť stovka zamestnancov, čo by znamenalo zdvojnásobenie personálnych kapacít Alzy na Slovensku.

slovakia

left justify in out

Investičné náklady ani presné termíny dostavby logistického centra spoločnosť nezverejnila. Hovorí však o ňom ako o jednotke v logistickom zázemí celej Alzy, z ktorého by sa mali distribuovať zákazky nielen zákazníkom v rámci Slovenska, ale taktiež na Moravu a aj do okolitých štátov.


Alza potrebu nového logistického centra odôvodňuje rastúcim záujmom o nákupy v jej elektronickom obchode a expanziou na zahraničné trhy. V minulom roku pritom obrat spoločnosti vzrástol až o 26 % na 417,7 mil. eur. V prvej fáze Alza avizuje prijatie polovice z plánovaného počtu nových pracovníkov, pokračovanie náboru plánuje na prelom roka.


Internetový obchod Alza prevádzkuje spoločnosť Alza.cz, a. s., ktorá funguje na trhu už od roku 1994. Okrem internetového obchodu prevádzkuje v Českej republike a na Slovensku tiež 45 predajných miest.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona