Altidore hetrikom zostrelil Bosnu, Misimovič: Radšej dostať facku teraz

NETKY.SK • 15 August 2013, 11:08 • 2 min
Altidore hetrikom zostrelil Bosnu, Misimovič: Radšej dostať facku teraz

SARAJEVO - Futbalistom Bosny a Hercegoviny nevyšla generálka na septembrový dvojzápas kvalifikácie MS 2014 so Slovenskom, keď v stredajšom prípravnom zápase v Sarajeve prehrali s reprezentáciou USA 3:4.

slovakia

left justify in out

Bosna do polčasu vyhrávala 2:0 gólmi hviezdnych kanonierov Edina Džeka a Vedada Ibiševiča. Potom tréner domácich Safet Sušič poslal do druhého polčasu štyroch náhradníkov, po hodine hry ďalších dvoch a prišiel veľký obrat, ktorý naštartoval gól Eddieho Johnsona v 55. minúte. Následne sa hetrikom v tíme nemeckého kouča Jürgena Klinsmanna blysol Jozy Altidore a domáci už len v 90. minúte skorigovali na 3:4 druhým gólom Džeka.

Američania dosiahli už 12. víťazstvo v sérii a Altidore skóroval v piatom medzištátnom zápase v rade. "Myslím, že sme videli strhujúci zápas, padlo v ňom sedem gólov a diváci si prišli na svoje. Domáci ukázali svoju silu v ofenzíve, ale podarilo sa nám využiť ich slabiny v obrane. Bol to otvorený zápas, ale v globále si myslím, že sme si zaslúžili vyhrať," povedal Klinsmann.

"Hrali sme výborne v prvom polčase, no potom sme upustili od nášho výkonu. Dostať štyri góly v jednom polčase je neprípustné. Radšej však dostať takúto facku v príprave, ako v dôležitom zápase kvalifikácie," uviedol bosniansky stredopoliar Zvjezdan Misimovič. So spoluhráčmi sa 6. septembra v Zenici predstaví v súboji so Slovákmi, o štyri dni si mužstvá vzájomnú konfrontáciu zopakujú v Žiline.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona