Alt-J zverejnili druhý singel z pripravovaného albumu

NETKY.SK • 7 Júl 2014, 15:57 • 2 min
Alt-J zverejnili druhý singel z pripravovaného albumu

LONDÝN - Britská indierocková formácia Alt-J predstavila novú skladbu s názvom Left Hand Free. Ide o druhý singel z jej pripravovanej štúdiovky This Is All Yours, ktorá vyjde 22. septembra.

slovakia

left justify in out

Nahrávka bude obsahovať celkovo trinásť piesní vrátane už skôr zverejneného singla Hunger Of The Pine.

Skupina Alt-J vznikla v roku 2007, keď sa Gwil Sainsbury, Joe Newman, Thom Green a Gus Unger-Hamilton stretli počas štúdií na univerzite v anglickom Leedsi. Debutovali v roku 2012 albumom An Awesome Wave, za ktorý získali prestížnu Mercury Prize pre najlepší britský alebo írsky album roka. Nahrávka obsahuje single Matilda, Fitzpleasure, Breezeblocks, Tessellate, Something Good a Dissolve Me. Vlani Alt-J zložili soundtrack k britskému filmu Leave To Remain (2013) režiséra Brucea Goodisona. V januári z bližšie nešpecifikovaných osobných dôvodov odišiel z kapely gitarista a basgitarista Sainsbury, zvyšní členovia sa rozhodli pokračovať ďalej ako trojica. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona