Alt-J predstavili druhý singel z albumu Relaxer

NETKY.SK • 30 Marec 2017, 08:51 • 2 min
Alt-J predstavili druhý singel z albumu Relaxer

LONDÝN - Anglická indierocková kapela Alt-J zverejnila skladbu In Cold Blood, ktorá je druhým singlom z pripravovanej tretej štúdiovky s názvom Relaxer.

slovakia

left justify in out

Tá sa nakoniec dostane do predaja už 2. júna, hoci pôvodný termín vydania bol o týždeň neskôr. Prvou ukážkou z novinky bola pieseň 3WW, ktorú zverejnili začiatkom marca. Album bude obsahovať celkovo osem skladieb.

 


Formácia Alt-J vznikla v roku 2007, keď sa Gwil Sainsbury, Joe Newman, Thom Green a Gus Unger-Hamilton stretli počas štúdií na univerzite v anglickom Leedsi. Debutový album An Awesome Wave vydali v roku 2012 a získali zaň Mercury Prize či Ivor Novello Award. O dva roky neskôr nasledovala nahrávka This Is All Yours. Kapela sa tiež podieľala na soundtracku filmu Leave To Remain (2013) režiséra Brucea Goodisona. Od januára 2014 fungujú bez gitaristu a basgitaristu Sainsburyho. V lete vystúpia na festivale Pohoda v Trenčíne.

Tracklist albumu Alt-J - Relaxer:
01 3WW
02 In Cold Blood
03 House Of The Rising Sun
04 Hit Me Like That Snare
05 Deadcrush
06 Adeline
07 Last Year
08 Pleader



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona