Alt-J ohlásili nový album This Is All Yours

NETKY.SK • 11 Jún 2014, 08:28 • 2 min
Alt-J ohlásili nový album This Is All Yours

LONDÝN - Britská indierocková formácia Alt-J oznámila, že 22. septembra vydá nový album. Jej druhá štúdiovka dostala názov This Is All Yours a bude obsahovať trinásť skladieb. V čase vydania novinky skupina absolvuje krátke turné po Veľkej Británii a Írsku, v rámci ktorého absolvuje šesť vystúpení.

slovakia

left justify in out

Skupina Alt-J vznikla v roku 2007, keď sa Gwil Sainsbury, Joe Newman, Thom Green a Gus Unger-Hamilton stretli počas štúdií na univerzite v anglickom Leedsi. Debutovali v roku 2012 albumom An Awesome Wave, za ktorý získali prestížnu Mercury Prize pre najlepší britský alebo írsky album roka. Nahrávka obsahuje single Matilda, Fitzpleasure, Breezeblocks, Tessellate, Something Good a Dissolve Me. Vlani Alt-J zložili soundtrack k britskému filmu Leave To Remain (2013) režiséra Brucea Goodisona. V januári z bližšie nešpecifikovaných osobných dôvodov odišiel z kapely gitarista a basgitarista Sainsbury, zvyšní členovia sa rozhodli pokračovať ďalej ako trojica. 


Tracklist albumu Alt-J - This Is All Yours: 
01 Intro 
02 Arrival In Nara 
03 Nara 
04 Every Other Freckle 
05 Left Hand Free 
06 Garden Of England 
07 Choice Kingdom 
08 Hunger Of The Pine 
09 Warm Foothills 
10 The Gospel Of John Hurt 
11 Pusher 
12 Bloodflood Pt. II 
13 Leaving Nara



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies